Rreth Nesh

Bar-Restorant Piazza eshte hapur qe prej vitit 1994. E pozicionuar mjaft mire ne qender te kryeqytetit, me lulishten e saj te gjelberuar, si nje oaz i vertete palmash e bimesh shumengjyreshe,  qe heret u be qender takimi e intelektualeve dhe artisteve.

Me teresine e ambienteve te saj te stilit klasik: Piano Bar, Restorant dhe Bar Kafe, kompleksi Piazza ofron sherbim te kualifikuar, cilesor dhe bashkekohor, guzhine te larmishme kryesisht Italiane, Mesdhetare gjithashtu dhe Shqiptare.

Piazza Restorant