Ambiente

Restorant

Image

Restorant

Piano Bar

Image

Piano Bar nje vend per te shijuar muziken dhe gatimet e shijshme.

E pershtatshme per evente te personalizuara sipas kerkeses.

Bar Kafe

Image

Bar dhe Kafe
Ambjente relaksuese per cdo stine.

Shijoni pijen tuaj ne hapesiren e parkut  "Sheshi Harri Truman"